Skip til hoved indholdet
    Hjem Om fritidsbutik Dem samarbejder vi med

Dem samarbejder vi med

I Fritidsbutik samarbejder vi med andre sundheds- og velfærdsfremmende projekter, indsatser og tilbud.
Mens Fritidsbutik har et fokus på børn og unge (6-18 år) findes der også mange andre tilbud i kommunen for teenagere, voksne og familier. 

UngFredensborg er Fredensborg Kommunes ungdomsskole. De har mange tilbud for kommunens unge fra 7. klasse til og med 17år. Der er bl.a. hold, workshops, events og rejser. 

Gang i Fredensborg er et partnerskab mellem Fredensborg Kommune og Naturstyrelsen Nordsjælland som arbejder for at gøre det nemt og sjovt at bevæge sig udenfor. For voksne og familier. 

Projekt Hold-Ånd er et projekt særlig for dig mellem 18 og 65 år, som har lyst til at komme i gang med drætsforening på det niveau, som passer til dig.
Projektet henvender sig til dig som står uden for arbejdsmarkedet, har en livsstilsygdom eller risiko for at få en.

Er du nysgerrig på naturen – eller er du bare glad for at bevæge dig?

Så hold øje med Gang i Fredensborg.

Gang i Fredensborg er et partnerskab mellem Fredensborg Kommune og Naturstyrelsen Nordsjælland som arbejder for at gøre det nemt og sjovt at bevæge sig udenfor.

Tag for eksempel en tur ud til Glenten Motions- og Legerum i skoven Knurrenborg Vang, en tur på mountainbike, find poster i skoven, svøm i svømmebanen på Esrum Sø eller lån en aktivitetstaske på biblioteket og udforsk naturen og kulturhistorien i Dageløkke Skov.

Det er også Gang i Fredensborg som står bag Find vej dagen, FamilieFræs og Extremeday for alle kommunens 9. klasser og en række andre aktive naturoplevelser for kommunens borgere.

Se mere om partnerskabets tilbud og aktiviteter på:
https://www.fredensborg.dk/borger/oplevelser/motion-sport-og-idraet
eller Se gang i Fredensborgs facebookside

Fritidsbutik

Fritidsbutik

Rådhuset, Egevangen 3B, 2980 Kokkedal

Tilgængelighedserklæring